Nieuws

Achterhoek Zuid

Verdeelpunten
Alle tien verdeelpunten van het netwerk staan inmiddels op hun plek. De laatste is begin deze maand geplaatst in Didam. Vier van deze verdeelpunten leveren ook al diensten: Ulft, Silvolde, Gendringen en Terborg. De rest wordt naar verwachting in de loop van september en oktober actief.

Verdeelpunt Oude Maatsestraat Didam

Graafwerkzaamheden
Na de bouwvak zal er rond Zeddam, Beek & Wehl gegeven worden. Didam is als laatste klaar, volgens de huidige planning rond half november. Inmiddels is er al 600 kilometer gegraven, waarvan ruim 450 sinds februari!

Huisaansluitingen
Ruim een kwart van de huisaansluitingen is gemaakt, namelijk 1100 van de 4140. Deze zijn aangesloten op de actieve verdeelpunten. Na de bouwvak komen er ook huisaansluitingen in de regio Varsseveld, maar deze zullen nog niet meteen actief zijn. Dat komt doordat de aannemer nog wacht op een vergunning voor een boring. Deze boring is nodig om het verdeelpunt Varsseveld van een signaal te voorzien. Om geen vertraging op te lopen in de totaalplanning plaatsen de monteurs dus eerder dan gepland aansluitingen. Dienstaanbieders nemen contact op met de bewoners als de aansluitingen bruikbaar worden.


Kernen Achterhoek Midden

In juli is er een glasvezelcampagne gestart in de kernen van Baak , Bronkhorst , Drempt , Halle, Hoog-Keppel, Hummelo, Kranenburg, Laag-Keppel, Langerak, Nieuw Wehl, Noorddijk, Rekken, Rietmolen, Toldijk, Veldhoek en Wichmond! In elk van de kleine kernen in Achterhoek Midden moet minimaal 35% van de inwoners zich vóór 23 september 2019 aanmelden voor glasvezel. Aanmelden doe je door een glasvezelabonnement af te sluiten bij één van de vier dienstaanbieders.
Ook voor dit gebied kunnen wij u helpen aan het juiste abonnement.


Wijzigen e-mail adres

Voor veel mensen is het grootste probleem bij het overstappen naar een andere provider het wijzigen van het e-mail adres. In veel gevallen is dit een onoverkoombaar probleem, waar wij niets aan kunnen doen. Wel hebben wij een oplossing om er voor te zorgen dat u nooit meer van e-mail adres hoeft te wisselen, namelijk door een eigen domeinnaam te registeren.
Met een eigen domeinnaam kun u zelf e-mail adressen aanmaken. Vanaf € 10,- per jaar heeft u al een eigen domeinnaam!
Neem voor meer informatie contact met ons op.