Nieuws

Tijdelijk géén extra aansluitkosten

Glasvezel buitenaf is een extra actieperiode gestart voor bewoners die nog géén glasvezelabonnement hebben afgesloten. Als u zich vóór 24 februari 2020 aanmelden voor een glasvezelabonnement, dan betaalt u géén extra aansluitkosten van minimaal €995,-.

Dit aanbod is hetzelfde als het aanbod tijdens de campagne (vraagbundeling). Uiteraard blijft de vastrechtvergoeding (maandelijks of eenmalig) wel van toepassing.

Tijdens de vraagbundeling in 2018 heeft bijna 70% van de bewoners van het buitengebied gekozen voor glasvezel. Nu de aanleg bijna afgerond is, is Glasvezel Buitenaf een nieuwe actieperiode gestart voor de bewoners die alsnog voor glasvezel willen kiezen.

Ook voor eerder uitgesloten adressen

Goed nieuws voor adressen die eerder uitgesloten zijn tijdens de vraagbundeling. Eerder werden adressen met een coax (kabel) aansluiting en adressen die binnen het Reggefiber/KPN gebied vielen uitgesloten van deelname. Tijdens deze actieperiode komen alle adressen in het gebied komen nu in aanmerking voor een glasvezel aansluiting!


Heeft u interesse in een glasvezel aansluiting? Bekijk het aanbod van de providers op onze actiewebsite www.waaromhetbuitengebiedniet.nl