15 december 2020 00:00 | Nieuws Effectief samenwerken tijdens de lockdown

Effectief samenwerken tijdens de lockdown

Tijdens de lockdown worden we gevraagd om zo veel mogelijk thuis te werken, maar hoe werk je nou effectief samen wanneer je of afstand zit? Hoe werkt je nu effectief samen aan verschillende documenten? Of kun je effectief samen werken aan een project? Of een teamoverleg houden?Door gebruik te maken van de clouddiensten van Microsoft Office 365, kunt u gelijktijdig werken aan uw Word, Excel of Powerpoint documenten. Binnen Teams kunt u met uw team uw projecten beheren en een vergadering of presentatie organiseren.

Binnen enkele uren tot dagen aan de slag

Uiteraard is het afhankelijk van de grote van uw organisatie, maar binnen enkele uren tot dagen kunt u al aan de slag met Microsoft Office 365. Na een eerste opzet van uw omgeving kunt al aan de slag, terwijl wij op de achtergrond de instellingen finetunen.

Voorspelbare kosten, maar begin nu gratis

U kunt Microsoft Office 365 een maand gratis proberen, hierna betaalt u maandelijks voor de licenties die u in gebruik heeft. Als Microsoft CSP partner, kunnen wij uw licenties op elk gewenst moment aanpassen, hierdoor zijn de kosten zeer inzichtelijk en voorspelbaar.

Vul onderstaand formulier in en start deze week nog met een trial van Microsoft Office 365.

Written By: Rob