Copilot voor Microsoft 365 nu ook in het Nederlands

06 mei 2024 11:57 | Nieuws Copilot voor Microsoft 365 nu ook in het Nederlands

Dat betekent dat u nu ook kunt profiteren van de intelligente schrijfassistent in uw eigen taal

Copilot voor Microsoft 365 is nu ook beschikbaar in het Nederlands! Dat betekent dat u nu ook kunt profiteren van de intelligente schrijfassistent in uw eigen taal. Copilot voor Microsoft 365 ondersteunt nu 11 talen, waaronder Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Zweeds, Noors, Deens, Fins en Nederlands. U kunt de taal van Copilot eenvoudig instellen in de instellingen van uw Microsoft 365-account.

Wat is Copilot voor Microsoft 365?

Copilot voor Microsoft 365 is een innovatieve functie die u helpt om betere teksten te schrijven in Word, Outlook en PowerPoint. Copilot gebruikt kunstmatige intelligentie om uw schrijfstijl te analyseren, suggesties te doen voor verbetering, grammatica- en spellingfouten te corrigeren, en u te inspireren met creatieve en relevante ideeën.

 

Hoe werkt Copilot voor Microsoft 365?

Copilot voor Microsoft 365 werkt als een slimme assistent die naast u meekijkt terwijl u schrijft. U kunt Copilot activeren door op de knop "Copilot" te klikken in het lint van Word, Outlook of PowerPoint. Copilot zal dan uw tekst scannen en u feedback geven in de vorm van gekleurde markeringen, pop-up vensters en zijbalken. U kunt de suggesties van Copilot accepteren, negeren of aanpassen naar uw eigen voorkeur. Copilot leert ook van uw feedback en past zich aan uw schrijfstijl aan.

 

Wat zijn de voordelen van Copilot voor Microsoft 365?

Copilot voor Microsoft 365 biedt u verschillende voordelen, zoals:

  • Het verbetert de kwaliteit en de duidelijkheid van uw teksten
  • Het bespaart u tijd en moeite bij het schrijven en redigeren
  • Het verhoogt uw zelfvertrouwen en uw plezier in het schrijven
  • Het helpt u om uw doelgroep beter te bereiken en te overtuigen
  • Het stimuleert uw creativiteit en uw leergierigheid

Hoe kunt u Copilot voor Microsoft 365 uitproberen?

Copilot voor Microsoft 365 is een exclusieve functie voor abonnees van Microsoft 365. Als u nog geen abonnement heeft, kunt u een gratis proefperiode van 30 dagen aanvragen op de website van Microsoft. Als u al een abonnement heeft, kunt u Copilot voor Microsoft 365 meteen gebruiken in Word, Outlook en PowerPoint. U hoeft alleen maar de nieuwste versie van de apps te downloaden en de Copilot-knop te activeren.