Goed nieuws voor Doesburg: er komt glasvezel!

19 juli 2021 14:45 | Nieuws Goed nieuws voor Doesburg: er komt glasvezel!

Goed nieuws voor Doesburg: er komt glasvezel!

Goed nieuws voor de inwoners van Doesburg. DELTA Fiber Netwerk ziet voldoende animo voor glasvezel om de aanleg te starten in Doesburg. De aanleg start na de bouwvakvakantie in week 34.

Aanmelden zonder aansluitkosten kan nog tot 1 septemberAlle inwoners die zich tijdens de glasvezelcampagne hebben aangemeld, worden persoonlijk geïnformeerd over het goede nieuws. Inwoners die zich nog niet hebben aangemeld krijgen nog de tijd om zich aan te melden voor glasvezel bij één van de telecomaanbieders Caiway, DELTA, Helden Van Nu of Online.nl. Doen zij dit voor 1 september 2021, dan hoeven aanmelders geen aansluitkosten van € 650,- te betalen.

Gratis advies

Heeft u nog geen abonnement afgesloten, maar wilt u graag gebruikmaken van de verlengde actieperiode tot 1 september 2021? Wij adviseren u nog graag voor een passend abonnement van Caiway, DELTA, Helden Van Nu of Online.nl. Als onafhankelijk verkoper kunnen wij elk abonnement voor u afsluiten, en bieden daarbij ook de nazorg.

Kijk voor meer informatie op onze glasvezel pagina

Woningschouw al gestart 

De voorbereidingen voor de aanleg van glasvezel in Doesburg zijn in volle gang. In week 34 start de aanleg en daarom is de woningschouw in Doesburg al gestart. Dit betekent dat een schouwer van aannemer NKM bij alle woningen in Doesburg langskomt om de juiste plek voor de glasvezelaansluiting in de woning te bepalen. De inwoners zijn hierover per brief persoonlijk geïnformeerd.

Gezien het animo voor glasvezel in Doesburg wil DELTA Fiber Netwerk zowel de woningen van inwoners met én zonder een glasvezelabonnement aansluiten op het glasvezelnetwerk. Waarom doen we dit? Op deze manier zijn alle woningen direct klaar voor de toekomst. En de overlast blijft beperkt, want dan hoeft de straat namelijk maar één keer open. Het aanleggen tot in de meterkast is gratis en vrijblijvend.

Written By: Rob