25 juli 2019 00:27 | Blog Bent u klaar voor de cloud?

Bent u klaar voor de cloud?

De cloud is een veel gebruikte term, maar is het iets voor u?

Veel leveranciers beweren dat u voordeliger uit bent in de cloud. Dat is niet altijd het geval, het is gewoon een verschuiving van de kosten. U gaat van een investering naar een “pay per use”-model waarbij u meer inzicht & grip heeft op uw kosten. Daarnaast is het flexibel en schaalbaar.

Wanneer is een clouddienst interessant?

Clouddiensten zijn met name interessant als u geen of een ict afdeling met beperkete capaciteit heeft. Door de basis uit te besteden, kunt u zich focussen op uw corebusiness. U heeft nog wel de controle, maar hoeft zich niet meer druk te maken over zaken als onderhoud, updates, beveiliging, redundantie en de (nood)stroomvoorziening.
Door de schaalbaarheid is het ook erg interessant voor starters en snel groeiende bedrijven, u kunt namelijk altijd eenvoudig opschalen zonder extra investeringen.

Heeft u geen ict afdeling of beperkte capaciteit, maar wilt of kunt u (nog) niet de cloud in? Informeer naar onze systeembeheer diensten.

Dus, bent u klaar voor de cloud? Wij begeleiden u graag!

Bent u geïnteresseerd? Wij begeleiden u stap voor stap de cloud in. Wilt u het eerst even proberen? Geen probleem, wij zetten vrijblijvend een demo voor u op.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.


[wpforms id="1266" title="false"]

Written By: Rob