29 september 2020 13:01 | Microsoft Gratis proefperiode Microsoft cloud diensten

Werk thuis tenzij het echt niet anders kan, dat is het advies vanuit het Kabinet. Maar kunt u met uw organisatie vanuit huis net zo effectief (samen) werken zoals op kantoor?

Werk thuis tenzij het echt niet anders kan, dat is het advies vanuit het Kabinet. Maar kunt u met uw organisatie vanuit huis net zo effectief (samen) werken zoals op kantoor?Voor veel bedrijven is dit nog een lastige opgave. Toch kunt u sneller op dit soort zaken inspelen door gebruik te maken van de mogelijkheden die cloud diensten bieden.

Door gebruik te maken van cloud diensten bent u flexibeler en kunt u sneller inspelen op veranderende omstandigheden.

Microsoft 365

Wij helpen u graag vrijblijvend met het opzetten van een gratis proefversie van Microsoft 365, waarbij u een maand lang onbeperkt gebruik kunt maken van de Office 365 onderdelen zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Microsoft Teams, OneNote & OneDrive. Verder bied Microsoft 365 diverse beveiligingstools om uw werkplek ook op afstand goed te beheren.

Microsoft Azure

Daarnaast is het mogelijk om een Microsoft Azure omgeving op te zetten, waarmee u bijvoorbeeld uw servers of backup in de cloud kunt plaatsen. Hierbij krijgt u zelfs een tegoed van € 175,- om uitgebreid te kunnen testen.

Heeft u interesse in een gratis proefversie? Neem contact met ons op.

Written By: Rob